Hoe werkt het?

Stappenplan

1. Webinar organiseren

Voor het organiseren van een webinar kunt u contact opnemen met Etienne van Bladel via 030-2201070 of via het contactformulier. Er is ook een mogelijkheid om van te voren te komen testen.

2. Aanleveren gegevens

Wanneer u een aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op. Wij zullen u vragen om: - een datum en tijdstip vast te leggen - het aanleveren van de titel en samenvatting van het webinar - het aanleveren van de namen en functies van de sprekers - het aanleveren van uw logo in JPG en EPS - de kleurwaardes (HEX) die binnen de huisstijl van uw kantoor gebruikt worden - (eventueel) powerpoint presentatie

3. Wij maken het inschrijfformulier aan

Wanneer wij alle gegevens ontvangen hebben gaan wij aan de slag met het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier maken wij op in de huisstijl van uw kantoor inclusief logo. Wanneer u akkoord bent met het formulier ontvangt u de link die u kunt delen binnen uw netwerk.

Op aanvraag

4. JPG voor Social Media

Op aanvraag kunnen wij voor u een speciale JPG ontwerpen welke u kunt delen via Social Media (Linkedin/Facebook).

5. Webinar promoten

Nu is het tijd om het webinar te gaan promoten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een e-mail campagne of via Social Media. U dient het webinar zelf te promoten.

6. De dag van het webinar

Op de dag van het webinar bent u 30/45 minuten voor tijd aanwezig. Zo kunt u zich nog rustig voorbereiden. Wij zorgen dat alles in de studio klaar staat.

7. Afloop

Na afloop ontvangt u de bewerkte video met gepersonaliseerde intro video gemaakt met drone welke afsluit met het logo van uw kantoor.

Optioneel

Plaatsing in het grootste legal video bibliotheek van Nederland: www.avdrlegalflix.nl